divider-free-img.png

Legyen nyugodt és csendes az elme.

Hagyjuk, hogy a test dolgozzon.

divider-free-img.png

Gyere és érezd át a nyugalom és csend erejét

Egyéni Jógaterápia

Egyéni légzéstudatosító jógaterápia

Csoportos Jógaterápia

Kiscsoportos meditációs jógaterápia.

Hormon Jógaterápia

Nőgyógyászati és hormonális problémák. Komplex program a női testi-lelki egyensúlyért

Jóga óra regisztráció

kérjük regisztráljon be Jóga óráim egyikére

Loading...

Kérdések és válaszok

Hogyan néz ki egy jógaóra?

Egy jógaóra tipikusan 60 perces, de ne ijedj meg, hamar eltelik majd ez az idő. A gyakorlás elején van egy pár perces elcsendesedés, majd a végén egy 10-15 perces mély meditáció.

Én a lábujjaimat se érem el, így hogyan jógázhatok?

Ugyanúgy, mint mindenki más. Nem a hajlékonyság a cél és nem a versenyzés. A pranayama elcsendesít, megnyugtatja a szervezetet és idegrendszert, nem felpörget, ezáltal nincs elvárás, nincs olyan hogy NEM VAGY JÓ.

Tuti én leszek a legbénább!

Olyan nincs, hogy valaki mindent tud. Ráadásul lehet, hogy te sokkal több erőfeszítést tettél akkor, amikor 5 centit előrehajoltál, mint az, aki lerakta a mellkasát a combjára, és ott pihen. Semmi értelme összehasonlítani magunkat a másikkal. Én oktatóként soha nem hasonlítalak össze benneteket, ti se tegyétek. 

Gerincsérvem, térdproblémám, vállfájdalmam van, jöhetek?

Nem erőltetett ászana gyakorlásról van szó, légzés beépítésével teljes relaxációba kerül minden izmod. Olyan pózokat gyakorlunk közben amit nyugodtan csinálhatsz, nem ártasz és nem fokozódik a fájdalmad, hanem csökkenni fog.

Oké, eljövök. Be kell jelentkezni?

Igen. Kérlek jelentkezz egyéni vagy csoportos óráimra online a jelentkezési felület használatával.

Milyen ruhában jöjjek?

Sportos, nem szorító öltözék a legjobb. Ne legyen cipzár, hátsó zseb, gomb a nadrágodon, mert ezek zavarni fognak, ha lefekszel. Cipő nem kell a jógához, sőt zokni se. Az elején furcsa lehet, hogy mezítláb kell lenned, de hamar meg lehet szokni. A földdel való érintkezés energetikailag is fontos, és meglátod, teljesen más érzetet kelt mezítláb jógázni. 

Ezer éve nem mozogtam, így is jöhetek?

Az óráimon és a jógán nincs ízületgyilkos ugrálás, gyors, lendületes mozgás, magas számú sorozatok, súlyzók. Viszont van saját testsúlyos, testtudatos, lassan, a légzés ütemében végrehajtott mozgás, vagy kitartott jógapózok, amik az egész testet edzik. És ugyanúgy szükséged lesz a kitartásra, mint egy fitnesz órán, sőt meg is izzadhatsz. Nagyon sokszor hallottam a kezdőktől az óra után, hogy ők nem is gondolták, hogy ez ilyen nehéz tud lenni. 

Mit hozzak magammal?

A Gold Holistic Medical rendelőben van jó minőségű, rendszeresen fertőtlenített szőnyeg, amit használhatsz. Valamint minden elképzelhető jógás eszköz is a rendelkezésünkre áll, így semmit nem kell hoznod magaddal.

Kik lesznek az órán?

Ugyanolyan emberek, mint te. Mindannyian egy harmonikusabb, stresszmentesebb, boldogabb életet keresünk. Szeretnénk jobban érezni magunkat, nem az a fő célunk, hogy a lábunkat a nyakunkba tegyük. 

Scroll to Top